01/02/2020HSL Nederland BV Nieuws

Batterijonderhoud

HSL Nederland helpt u kosten te besparen op intern transport, verlengt het gebruik van banden en zorgt dat batterijen langer leven.

De heftruckbatterij is het kloppende hart van uw machine. Daarom verdient deze de juiste zorg en moet zij op de juiste manier gevoed worden. Soms is het zo dat een batterij kapot lijkt, terwijl het werkelijke probleem hem in de batterijlader zit. Het kan zijn dat deze defect is. Maar in voorkomende gevallen wordt ook gewoon een lader gebruikt die niet goed bij de batterij past.

Is de batterij tóch de boosdoener bij uitval? Dan is deze waarschijnlijk goed te repareren. HSL Nederland kan in dergelijke gevallen onderzoeken of de batterij geregenereerd kan worden, zodat ze – bij juist onderhoud – weer jaren mee kan. Bij het regenereren van batterijen worden loodsulfaatkristallen verwijderd door het elektrische hoogfrequente pulsproces. Regenereren is mogelijk bij 

alle soorten batterijen, ongeacht of het een starter-, tractie-, semi tractie- of stationaire batterij met hoog vermogen is.

Mulder Heftruckservice heeft zich gespecialiseerd in het stellen van de juiste diagnose als het gaat om batterij- en laderproblemen bij elektrische heftrucks, reachtrucks, elektrische palletwagens en ander intern transport. De professionals hebben in no time het probleem in kaart gebracht. Is het mogelijk de heftruckbatterij te regenereren? Dan kost dit een fractie van de prijs van een nieuwe batterij.