Over ons

Yale heftrucks zijn betrouwbaar, hoog belastbaar en ergonomisch. Heftruck Service Limburg werkt al meer dan 25 jaar met Yale heftrucks binnen onze huurvloot en ervaren dit als zeer positief.
Wij bieden u de complete range intern transportmiddelen van Yale aan. Variërend van heftruck tot pallettrucks en stapelaars. Onze medewerkers zijn intensief door de importeur van Yale heftrucks getraind om u goed te adviseren bij de aanschaf van een Yale heftruck en bij het aanbieden van service en onderhoud aan Yale heftrucks.

Yale bracht in het jaar 1919 als eerste een elektrische heftruck op de Europese markt uit en is hiermee één van de oudste, oorspronkelijke fabrikanten van heftrucks in de wereld. Dit brengt een erfgoed in het ontwerpen en produceren van een breed scala aan intern transportmiddelen van speciale magazijntrucks tot traditionele vorkheftrucks, aangedreven door elektrisch, diesel, LPG, CNG en nu ook waterstofbrandstofcellen met zich mee.

Expertise

Ruim 25 jaar ervaring in de complexe wereld van intern transport en logistiek.

Correct Zakendoen

Duidelijke afspraken i.v.m. tarieven en garanties. We denken steeds mee met onze klanten.

Gecertificeerde Monteurs

Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd, en mogen keuren volgens VA-keur norm.

Wilt u graag een moderne vorkheftruck kopen voor uw bedrijf? Dan koopt u een truck die bij uw situatie past bij Heftruck Service Limburg. We beschikken over verschillende modellen van het merk Yale. Ontdek snel onze uitgebreide service.

Een nieuwe of tweedehands vorkheftruck kopen bij een specialist in Nederweert

Bij Heftruck Service Limburg heeft u de keuze uit een groot aanbod aan nieuwe vorkheftrucks van het merk Yale. Dit merk levert altijd een hoogwaardige kwaliteit, die jaren meegaat. U heeft de keuze om een elektrische vorkheftruck te kopen, maar in het aanbod vindt u ook machines met een aandrijving op diesel, LPG, CNG of waterstofcellen. In ons aanbod vindt u daarnaast ook tweedehands machines die goed onderhouden zijn.

Geniet van de voordelen van een leasecontract

Wanneer u een vorkheftruck wilt kopen, heeft u ook de mogelijkheid om een leasecontract aan te gaan. Hierbij betaalt u een maandelijkse afbetaling voor uw machine, waardoor u geen investering heeft te doen. Ook een verhuur op korte en lange termijn is beschikbaar in onze dienstverlening.

Vraag naar een persoonlijk advies bij uw aankoop

Wanneer u ervoor kiest om een vorkheftruck te kopen bij Heftruck Service Limburg geniet u altijd van het advies van een expert. We zijn namelijk al meer dan 25 jaar werkzaam in de complexe wereld van de logistiek. Heeft u nog vragen? Of wenst u een offerte? We helpen u graag verderTom Haesen

Tom Haesen

Account Manager

+32477774315
tom(at)hsl-heftrucks(dot)nl
Tom Haesen

Tom Haesen

Account Manager

+32477774315
tom(at)hsl-heftrucks(dot)nl