Service

Laat uw interne transportmiddel periodiek onderhouden

HSL Nederland helpt u kosten te besparen op intern transport, verlengt het gebruik van banden en zorgt dat batterijen langer leven.

Hoe voorkomt u storingen en hoge kosten?

Om storingen én hoge kosten van bijvoorbeeld de vervanging van onderdelen te voorkomen, doet u er verstandig aan uw interne transportmiddel periodiek te laten onderhouden. Voor onderhoud hoeft uw machine niet naar de werkplaats van HSL Nederland. Over het algemeen stuurt HSL een eigen professionele onderhoudsmonteur bij u langs om uw heftruck, pallettruck, reachtruck of ander intern transportmiddel ter plekke van het juiste onderhoud te voorzien. Hiermee wordt een continue inzet gewaarborgd. Bij grote reparaties wordt na overleg de reparatie uitgevoerd in de werkplaats van HSL Nederland. Hiertoe wordt het interne transportmiddel professioneel vervoerd. Eventueel is er dan een vervangende machine beschikbaar.

Onderhoud kan samen met de jaarlijkse VA veiligheidskeuring gedaan worden. HSL Nederland heeft zich tevens gespecialiseerd in het onderhoud van (tractie)batterijen en laders, waardoor de levensduur van het batterijpakket enorm verlengd kan worden

Heftrucks en gewoon goede service

Wij helpen onze klanten dagelijks om hun logistieke zaken goed te laten verlopen: effectief, kostenefficiënt en no-nonsense. We denken met u mee en zien onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. Waarbij we een steentje bij kunnen dragen aan het logistieke succes binnen uw organisatie. We doen dit door u oprecht te adviseren óver de allerbeste transportoplossingen voor uw specifieke situatie. We leveren gebruikte en nieuwe heftrucks en alle andere interne transportmiddelen. Voor advies, koop, huur, lease, keuringen en onderhoud van heftrucks kunt u bij ons gewoon uitstekende service verwachten.

Storing / reparatie

Storing / reparatie

Storing aan uw interne transportmiddel? We zijn al onderweg! Bij een sto...

Meer informatie

Heftrucks en gewoon goede service

Ons team weet alles van heftrucks en daardoor kunnen we u altijd snel van die...

Meer informatie

KeuringenMartijn Scheepers

Service Manager

+32485431777
martijn(at)hsl-heftrucks(dot)nl